Instruktør
Ane Falk Hansen
Beskrivelse
Jeg hedder Ane, er 15 år gammel og går i 9. klasse på Hulvej Skole. Det er min 4. sæson som hjælpeinstruktør, og jeg glæder mig til at være sammen med Springtroldene igen i år. Jeg har selv, siden helt lille, altid elsket at dyrke gymnastik. Derudover går jeg til fitness og spiller fløjte.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Stork
Beskrivelse

Jeg hedder Emma. Jeg er 20 år og lige blevet færdig med gymnasiet. Dette betyder, at der er mere plads til dans og gymnastik, da det er noget jeg altid har elsket. I år skal jeg være instruktør på Minimag, hvilket jeg også har været før, og derudover skal jeg undervise på Rytmeholdet 15+. Det bliver spændende at skulle udfordre gymnasterne på Minimag og se deres udvikling over sæsonen. Derudover ser jeg frem til at kunne vise Rytmeholdet glæden ved dans og rytme.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Marker
Beskrivelse
Jeg hedder Helle. Jeg har været instruktør i foreningen i 21 år, jeg har trænet forældre/barn, puslinge, og springgymnaster. I år skal jeg være instruktør på Forældre/barn 1 - 2 år. Jeg har min gymnastikuddannelse dels fra Højskoleophold, samt fra rigtig mange kurser i DGI regi. Børnegymnastikken er min store interesse, jeg ser det som en udfordring at stimulere børnenes motorik og sanser, der glæder mig at se den udvikling der sker med børnene gennem sæsonen. Jeg har altid selv dyrket gymnastik, som ung var jeg springgymnastik, samt dyrkede rytmisk gymnastik, senere har jeg dyrket de forskellige gymnastikformer foreningen har tilbudt.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Isabella Lehman Kristiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Rindom Nielsen
Beskrivelse

Jeg hedder Julie og påbegynder min anden sæson i HOG.
Gymnastik har været en del af mit liv siden jeg var ganske lille og er igennem mine ungdoms- og voksenår blevet opprioriteret. Jeg har taget diverse gymnastikkurser og uddannelser på højskole og igennem DGI.
Jeg har bl.a. undervist 10-14 hold, ynglinge-hold og Vandel Efterskoles elevhold, hvor jeg var fastansat som lærer i 4,5 år. Selv har jeg været aktiv gymnast på div. udtagede pigehold, Viborgs elitehold, samt DGI Sydøstjyllands Rep-hold.
Nu hvor jeg er blevet mor til 2 små børn, har jeg valgt, at varetage undervisningen på forældre/barn holdet. Jeg glæder mig til at skulle videregive min glæde ved bevægelse til en flok skønne børn, samt udfordre dem motorisk og derigennem se deres udvikling

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karin Dalsgaard
Beskrivelse

Hej jeg hedder Karin Dalsgaard og har 2 drenge en i 7. klasse Og en i 9. Klasse. Jeg har været instruktør i foreningen i 12 år. Jeg er ikke selv springgymnast, men har været på en del kurser i springmodtagning, det sidste var Spring Sikker Måtte 1. Jeg har i en del år været instruktør på Minimag, som træner i Elbæk. Men igen i år skal jeg have Springtroldene i Hovedgård. Jeg elsker at se børnenes glæde, når de udvikler sig i løbet af året, og lærer at kunne mestre noget nyt. Så derfor har jeg igen sagt ja til at være instruktør på holdet.Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maja Temnæs
Beskrivelse

Jeg hedder Maja og bor i Hovedgård med mine to børn. Begge børn går på badutspringerne, hvor jeg skal være træner. Det er første år jeg skal være træner. Sidste år var jeg hjælpetræner på jungleuglerne. Forinden det har jeg i tre år deltaget som forælder på forælder/barn holdet hvor jeg enkelte gange har stået for hele eller lidt af undervisningen.

Jeg er lærer på Hovedgård skole og har derved erfaring i at undervise og instruere. Jeg elsker at arbejde med børn og se deres glæde ved bevægelse og nye venskaber, samt at se dem udvikle sig. Jeg glæder mig meget til at være træner i år.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mia Marker
Beskrivelse
Jeg hedder Mia. Jeg er 19 år, bor i Hovedgård. Forrig år gik jeg på Flemming Efterskole, hvor jeg lavede en masse gymnastik, og nu går jeg på Horsens Statsskole i 3.G. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv og jeg elsker det. Jeg skal igen i år være træner på Powerpigerne sammen med min veninde Signe og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Michael Boye
Beskrivelse
Jeg hedder Michael og er 52 år. Jeg har dyrket forskellige former for sport i mange år og træning fylder en stor del af min hverdag. De senere år har jeg dyrket adventure race, orienterings og trailløb, cykling og Crossfit. Jeg har igennem mange års træning og senest uddannelsen som Crossgym instruktør tilegnet mig en stor viden omkring fysisk træning.   Jeg håber at kunne viderebringe min egen glæde ved træning samt være med til udvikle og udfordre deltagerne. Det skal samtidigt være sjovt at deltage. 

Desuden er jeg nu på 3. sæson som hjælpeinstruktør på Minimag. Jeg glædes ved at kunne være med til, at gøre børnene til dygtigere gymnaster og se dem gøre ting de ikke selv troede på var muligt. Jeg har fokus på, at det skal være sjovt, selvom der arbejdes hårdt. Jeg har selv Frida og Alberte på hhv. 8 og 10 år som går på holdet.

 

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Morten Bach
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
pernille andersson
Beskrivelse
Jeg hedder Pernille, bor i Vedslet. Til daglig arbejder jeg i blomsterbutik i Viby. Jeg har i DGI regi taget Aerobic, Pilates og Løbe udd, og derudover taget kursus som kostvejleder.
Jeg har i denne sæson 2 hold i foreningen.  Jeg elsker at være fysisk aktiv, at udfordre og presse mig selv, og glæden ved det, vil jeg gerne formidle videre til deltagerne på mine hold. Det er mine intentioner, at alle går fra salen brugt, smilende og glad. Motion skal være sjovt
Håber vi ses!
Se hele beskrivelsen
Sarah Berg Middelbo
Beskrivelse
Jeg er 31 år og bor i Hovedgård sammen med min mand Kristian og vores 3 børn. Jeg har dyrket gymnastik siden barnsben og været instruktør på nogle enkelte børnehold.
For 6 år siden fik jeg øjnene op for yoga og har dyrket det siden. Både hjemme og til forskellige events/yogaklasser, hvor jeg har snust til flere grene af yogaen. Jeg har længe efterspurgt et hold her i byen, hvilket er baggrunden for, at jeg nu er i gang med DGI’s yogauddannelse, som jeg afslutter til oktober. Jeg ser frem til at starte et yogahold op, og håber, at det vil give mulighed for, at andre vil kunne finde glæden ved yoga ligesom jeg selv.
Det er min første sæson som instruktør i foreningen. Derudover sidder jeg i bestyrelsen på 2. år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Signe Marie Damkær Jensen
Beskrivelse

Mit navn er Signe Marie Damkær. Jeg er 19 år gammel. Jeg har været aktiv som hjælper i gymnastikforeningen i 6 år, og skal i år være instruktør på Powerpiger, et rytmehold for piger fra 0. til 2. klasse. Jeg har været et år på efterskole, en Gymnastik efterskole i Viborg som hedder Bjergsnæs. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang igen som instruktør for Powerpigerne bare danse, hygge og lære en masse fra mig. Jeg skal selv starte op som rytmegymnast på DgI Sydøstjyllands Aspiranthold, og det ser jeg meget frem til.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Steffen Brun
Beskrivelse
Jeg hedder Steffen Brun, og skal i år være instruktør på Minimag sammen med Emma og Signe. Samt flere rigtig gode hjælpere.
Jeg har været instruktør i HOG gennem mange år. Båd på hold for yngre børn, større børn og voksne. Jeg forsøger at skabe rammer, som gøre at gymnasterne er trygge, modige, afprøvende. At de udfordres og udvikler deres gymnastikmæssige kunnen. Det er vigtig at alle gymnaster oplever en glæde ved at bevæge sig.
Jeg glæder mig til endnu en sæson med spring og bevægelse for de lidt større børn.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Amalie Bærnthsen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Amalie. Jeg er 13 år og går på Hovedgård Skole i 7. klasse.
Jeg har gået til gymnastik i mange år, og nu spiller jeg håndbold.
Det er mit første år som hjælpeinstruktør i foreningen.
Jeg skal hjælpe på Badutspringerne og det glæder jeg mig meget til.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Asta Kjær Spliid
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Asta. Jeg er 15 år gammel og går i 9. Klasse på Hovedgård skole. Jeg har gået til gymnastik i mange år, og dette er mit første år som hjælpeinstruktør. Jeg skal være hjælpeinstruktør på holdet Springtroldene og det glæder jeg mig meget til.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Brian Pryssing Landstrøm
Beskrivelse

Jeg er 43 år og bor i Hovedgård. Jeg er hjælpeinstruktør på Minimag og er næstformand i HOG’s bestyrelse samt kontaktperson for Minimag og funktionel fitness. Det er glæden ved at se børn have det sjovt og dyrke motion som driver mig. Jeg har to drenge som også går på minimag. Desuden er jeg med til at arrangere Gymnastikskole i efterårsferien.Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hans Christian Winther Frandsen
Beskrivelse

Jeg hedder Hans Christian Frandsen. Jeg er 19 år gammel og for 2 år siden gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, hvilket er en gymnastik efterskole. Det her er mit andet år som hjælpeinstruktør i HOG. I år skal jeg igen gå på DGI Sydøstjyllands Aspiranthold, hvor jeg også gik sidste år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Henrik Daugaard
Beskrivelse

Jeg hedder Henrik. Det er mit andet år som hjælper på Minimag. Jeg ser frem til en masse gode oplevelser med gymnasterne igen i år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jakob Kjær Sparke
Beskrivelse

Jakob. 45 år gammel bor i Hovedgård og har 2 piger på 11 og 13 år. Det er 3 år jeg skal hjælpe på minimag.Glæder mig til den nye sæson.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jason Jehrbo
Beskrivelse
Mit navn er Jason Jehrbo og er 41 år. Jeg har bor i Hovedgård på 11. år med Trine og vores 4 børn.
Jeg har tidligere været medhjælper på mine døtres hold, og vil i den kommende sæson prøve kræfter med Mini-Mag i Elbæk. Drivkraften bag lysten til at hjælpe kommer dels fra at støtte mine børn, men også især fra at se den udvikling, der sker med ungerne fra gang til gang.
Jeg glæder mig til endnu en sæson som hjælper.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
jesper smedegaard
Beskrivelse
Hej jeg hedder Jesper Smedegaard og jeg er 15 år gammel. Jeg har altid gået til gymnastik og jeg glæder mig meget til den nye sæson som hjælpeinstruktør. Jeg går i 9. klasse på Hulvej Privatskole og dyrker selv gymnastik på Junior Nord. Jeg glæder mig til at have en masse sjov og leg på Springtrolde.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kathrine Skandshus
Beskrivelse

Jeg hedder Kathrine og er 31 år. Jeg bor i Hovedgård med min mand og vores 2 piger. Det er min første sæson som hjælpetræner, men har tidligere været gymnastikinstruktør for spring- og rytmehold efter et efterskoleophold og har i den forbindelse taget instruktøruddannelsen. Jeg har selv dyrket gymnastik siden barnsben og ser frem til at give glæden ved gymnastik videre til børnene.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
lea carlsen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Lea, jeg er 14 år gammel og bor i Tvingstrup. Jeg går i 9 klasse på Hovedgård skole. Det er min første sæson som hjælpetræner. Jeg skal hjælpe på badutspringerne, og glæder mig rigtig meget til at starte.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathias A. Dalsgaard
Beskrivelse
Jeg hedder Mathias. Jeg er 14 år og går i 9.Klasse på Hovedgård Skole.
Det er mit tredje år som hjælpeinstruktør og jeg er frisk på endnu en sæson. Jeg har været på kursus de sidste 2 år som hjælpeinstruktør. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille og indtil 7. klasse.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Michael Boye
Beskrivelse
Jeg hedder Michael og er 52 år. Jeg har dyrket forskellige former for sport i mange år og træning fylder en stor del af min hverdag. De senere år har jeg dyrket adventure race, orienterings og trailløb, cykling og Crossfit. Jeg har igennem mange års træning og senest uddannelsen som Crossgym instruktør tilegnet mig en stor viden omkring fysisk træning.   Jeg håber at kunne viderebringe min egen glæde ved træning samt være med til udvikle og udfordre deltagerne. Det skal samtidigt være sjovt at deltage. 

Desuden er jeg nu på 3. sæson som hjælpeinstruktør på Minimag. Jeg glædes ved at kunne være med til, at gøre børnene til dygtigere gymnaster og se dem gøre ting de ikke selv troede på var muligt. Jeg har fokus på, at det skal være sjovt, selvom der arbejdes hårdt. Jeg har selv Frida og Alberte på hhv. 8 og 10 år som går på holdet.

 

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicklas A. Dalsgaard
Beskrivelse
Jeg hedder Nicklas. Jeg er 13 år og går i 7. Klasse på Hovedgård Skole.
Det er mit første år som hjælpeinstruktør. Jeg skal på hjælpeinstruktør kursus i år. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille og indtil 5. klasse.


 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Niels smedegaard
Beskrivelse
Jeg hedder Niels og bor i Hovedgård. Jeg er far til 4 børn der alle er aktive i forskellige idrætsgrene her i byen, blandt andet også gymnastik.
Jeg har selv i mange år nydt at gå til gymnastik, og har nu i et par år været hjælpetræner på forskellige springhold.
Det vigtigste i gymnastikken er at alle har det sjovt og får mange gode oplevelser, og på den måde også bliver bedre til gymnastik. Jeg glæder mig til den kommende sæson.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Gejl Mølgaard
Beskrivelse

Jeg hedder Søren Gejl Mølgaard. Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse på Hovedgård Skole. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år og er vild med springgymnastik. Jeg spiller også fodbold i min fritid. Det er min 3. sæson som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig rigtig meget til nogle sjove gymnastiktimer sammen med jer.

Se hele beskrivelsen
Vis hold