Instruktør
Andrea Brun Hansen
Beskrivelse
Jeg hedder Andrea Brun Hansen og skal i år være instruktør på Springtroldene. Jeg har gennem de seneste år været instruktør på forskellige børnehold, både spring og rytme, og har også tidligere været instruktør samt hjælper på Springtroldene. For mig er det vigtigt, at alle gymnaster oplever en glæde ved gymnastikken.
Se hele beskrivelsen
Anna Marie Pedersen
Beskrivelse
Jeg hedder Anna Marie og har boet i Hovedgård siden 2003.Til dagligt arbejder jeg i Århus.
Jeg har i 9 sæsoner været instruktør for det tidligere aerobic/styrkegymnastikhold her i Hovedgård, men har  holdt en frivillig pause på 3 år.
De sidste par år har jeg trænet 50+ holdet.
Selv har jeg gennem årene dyrket mange former for motion og ved hvor vigtigt det er også op i alderen at holde sin krop igang samt bevare styrken og smidigheden.
Jeg har deltaget på flere kurser og senest gennemgået grunduddannelsen i DGI''''''''''''''''s Effekt-uddannelse.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Knudsen
Beskrivelse
Hej, mit navn er Anne og skal i år være instruktør for MiniMag. Jeg er 19 år og går i 3.g på Handelsskolen i Skanderborg. Jeg har dyrket gymnastik stort hele mit liv, dog i mange forskellige former. Jeg har bl.a været konkurrencegymnast I akrobatik, teamgym-gymnast og ellers også bare almindelig springgymnast. Nu træner jeg med S-holdet som også træner på Elbæk Efterskole. Jeg ser frem til at udfordre mig selv som instruktør på MiniMag!
Se hele beskrivelsen
Belinda Jauert
Beskrivelse
Jeg hedder Belinda, til dagligt er jeg pædagogstuderende på pædagoguddannelsen i Horsens, hvor jeg afslutter min uddannelse til januar. Jeg har tidligere været instruktør på forskellige børnehold her i foreningen. Jeg har været på flere forskellige kurser indenfor børnegymnastikken. I år skal jeg være instruktør på Tons og Tummel. Jeg glæder mig til at komme i gang med endnu en sæson.
Se hele beskrivelsen
Helle Marker
Beskrivelse
Jeg hedder Helle. Jeg har været instruktør i foreningen i 19 år, jeg har trænet forældre/barn, puslinge, og springgymnaster. I år skal jeg være instruktør på Familie Gym samt Jungleugler. Jeg har min gymnastikuddannelse dels fra Højskoleophold, samt fra rigtig mange kurser i DGI regi. Børnegymnastikken er min store interesse, jeg ser det som en udfordring at stimulere børnenes motorik og sanser, der glæder mig at se den udvikling der sker med børnene gennem sæsonen. Jeg har altid selv dyrket gymnastik, som ung var jeg springgymnastik, samt dyrkede rytmisk gymnastik, senere har jeg dyrket de forskellige gymnastikformer foreningen har tilbudt.
Se hele beskrivelsen
Isabella Lehman Kristiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie Rindom Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Julie og påbegynder min første sæson som instruktør i HOG.
Gymnastik har været en del af mit liv siden jeg var ganske lille og er igennem mine ungdoms og voksenår blevet opprioriteret. Jeg har taget diverse gymnastikkurser og uddannelser på højskole og igennem DGI.
Jeg har bla. undervist 10-14 hold, ynglinge-hold og Vandel Efterskoles elevhold, hvor jeg var fastansat som lærer i 4,5 år. Selv har jeg været aktiv gymnast på div. Udtagede pigehold, Viborgs elitehold, samt DGI Sydøstjyllands Rep-hold.

Nu hvor jeg er blevet mor til 2 små børn, har jeg valgt, at varetage undervisningen på forældre/barn holdet. Jeg glæder mig til at skulle videregive min glæde ved bevægelse til en flok skønne børn, samt udfordre dem motorisk og derigennem se deres udvikling.

Se hele beskrivelsen
Julie Kirstine Damkær Jensen
Beskrivelse

Jeg er Julie Kirstine Damkær Jensen. Jeg er 19 år og går i 3.g på Aarhus Katedralskole. Jeg skal i år være instruktør på et nyt tiltag, Rytmepigerne. Jeg glæder mig meget til at slå hul på en ny gymnastiksæson, da jeg sidste år holdte en pause. Jeg har selv dyrket meget gymnastik i mit liv, både på landsdelshold såvel som på efterskolen. Jeg har førhen været instruktør på en række andre hold og det her er helt sikkert en ny og spændende udfordring for mig.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karin Dalsgaard
Beskrivelse

Hej jeg hedder Karin Dalsgaard og er 38 år. Jeg har været instruktør i foreningen i 10 år. Jeg er ikke springer selv med har været på en del kurser i spring modtagning det sidste spring sikker måtte1. Jeg skal igen i år være tilknyttet Minimag som træner på Elbæk Efterskole. Min rolle i år bliver dog lidt anderledes, ( holdleder ) da jeg skal passe godt på min ryg efter en operation. Men jeg elsker at se børnene udvikle sig i løbet af året og kunne mester noget nyt, så derfor har jeg sagt ja i år igen.Se hele beskrivelsen
Mia Marker
Beskrivelse
Jeg hedder Mia. Jeg er 17 år, bor i Hovedgård. Sidste år gik jeg på Flemming Efterskole, hvor jeg lavede en masse gymnastik, og nu går jeg på Horsens Statsskole i 1.G. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv og jeg elsker det. Jeg skal i år være træner på Powerpigerne sammen med min veninde Signe og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Se hele beskrivelsen
Michael Boye
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Pavel Herrera
Beskrivelse
Jeg hedder Pavel, jeg skal igen i år være instruktør på Zumba. I år glæder jeg mig til at udvide undervisningen medgrundtrin i forskellige latin danse.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
pernille andersson
Beskrivelse
Jeg hedder Pernille, bor i Viby. Til daglig arbejder jeg i blomsterbutik i Viby. Jeg har i DGI regi taget Aerobic, Pilates og Løbe udd, og derudover taget kursus som kostvejleder.
Jeg har i denne sæson to hold i foreningen.  Jeg elsker at være fysisk aktiv, at udfordre og presse mig selv, og glæden ved det, vil jeg gerne formidle videre til deltagerne på mine hold. Det er mine intentioner, at alle går fra salen brugt, smilende og glad. Motion skal være sjovt
Håber vi ses!
Se hele beskrivelsen
Rasmus Simonsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Signe Marie Damkær Jensen
Beskrivelse

Mit navn er Signe Marie Damkær. Jeg er 17 år gammel. Jeg har været aktiv som hjælper i gymnastikforeningen i 4 år, og skal i år være instruktør på Powerpiger, et rytmehold for piger fra 0. til 2. klasse. Jeg har lige været et år på efterskole, en Gymnastik efterskole i Viborg som hedder Bjergsnæs. Så jeg glæder mig super meget til at komme i gang igen efter 1 års pause og bare danse, hygge og lære en masse fra mig. Jeg skal selv starte op som rytmegymnast på Dgi sydøstjyllands aspiranthold, og det ser jeg meget frem til.

Se hele beskrivelsen
Steffen Brun
Beskrivelse
Jeg hedder Steffen Brun, og skal i år være hjælper på Jungleuglerne.
Jeg har gennem de sidste par år været med omkring springtroldene, som instruktør og som hjælper. Jeg har været instruktør i HOG gennem de sidste ca. 13 år. Jeg forsøger at skabe rammer, som gøre at gymnasterne er trygge, modige, afprøvende. At de udfordres og udvikler deres gymnastikmæssige kunnen. Det er vigtig at alle gymnaster oplever en glæde ved at bevæge sig.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
andreas kull
Beskrivelse

Jeg hedder Andreas Kull, Jeg er 18 år, jeg bor i Hovedgård og går andet år på HTX.
Jeg har tidligere været instruktør på et Søvind hold 0.-3. klasse, og to Hovedgård hold: Springtroldene (0.-1. klasse) og Minimag (2.-5. klasse)
Jeg tog hele gymnastik instruktør kurset sammen med mit Søvind hold fra 2 år siden, da jeg gik på efterskole.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ane Falk Hansen
Beskrivelse
Jeg hedder Ane, er 15 år gammel og går i 9. klasse på Hulvej Skole. Det er min 4. sæson som hjælpeinstruktør, og jeg glæder mig til at være sammen med Springtroldene igen i år. Jeg har selv, siden helt lille, altid elsket at dyrke gymnastik. Derudover går jeg til fitness og spiller fløjte.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Brian Pryssing Landstrøm
Beskrivelse
Jeg er 41 år og bor i Hovedgård. Jeg er hjælpeinstruktør på Minimag og er suppleant til HOG’s bestyrelse samt kontaktperson for Minimag. Den kommende sæson er 2. sæson på holdet og jeg har ikke det store kendskab til gymnastik. Men glæden ved at se børn have det sjovt og dyrke motion samtidig gør, at jeg gerne vil bruge min tid på dette hold. Jeg har to drenge, hvor den ældste går på holdet og den anden kan ikke vente til han kommer i 2. klasse. Desuden er jeg med til at arrangere Gymnastikskole i efterårsferien.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Kragh
Beskrivelse
Jeg hedder Camilla og er mor til tre piger. Jeg er 44 år og arbejder som radiograf på Horsens Sygehus. Det er mit 6. år som hjælpetræner i HOG. Jeg har selv været gymnast som barn, og mine børn har alle tilknytning til gymnastikforeningen. Jeg håber, at jeg kan være med til at give glæden ved gymnastik videre til andre.Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Mathiassen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Caroline, jeg er 16 år og bor i Hovedgård. Jeg går på Learnmark.
Jeg har selv dyrket gymnastik siden jeg var helt lille, og har været i gymnastik foreningen i 3 år nu.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Andersen
Beskrivelse
Mit navn er Cecilie, jeg er 16 år gammel og jeg går i 1 g på  Viby Gymnasium. I år skal jeg være Hjælpeinstruktør på Jungleugler. Det er mit andet år som hjælpeinstruktør og jeg har tidligere hjulpet på tons og tummel. Jeg går selv til gymnastik på DGI´s aspiranthold.  
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederik Erbe Stougaard
Beskrivelse
Jeg hedder Frederik Erbe Stougaard og er 13 år og går i 8. klasse. Det er mit 3. år som hjælpeinstruktør. Jeg skal i år være hjælpeinstruktør på Springtrolde.
Jeg glæder mig til en sjov og spændende sæson med nogle glade børn. Jeg er selv aktiv gymnast  på DGIs Landsdelshold.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Henrik Daugaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jakob Kjær Sparke
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jason Jehrbo
Beskrivelse
Mit navn er Jason Jehrbo og er 41 år. Jeg har bor i Hovedgård på 11. år med Trine og vores 4 børn.
Jeg har tidligere været medhjælper på mine døtres hold, og vil i den kommende sæson prøve kræfter med Mini-Mag i Elbæk. Drivkraften bag lysten til at hjælpe kommer dels fra at støtte mine børn, men også især fra at se den udvikling, der sker med ungerne fra gang til gang.
Jeg glæder mig til endnu en sæson som hjælper.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
jesper smedegaard
Beskrivelse
Hej jeg hedder Jesper Smedegaard og jeg er 13 år gammel. Jeg har altid gået til gymnastik, og jeg glæder mig meget til den nye sæson som hjælpeinstruktør. Jeg går på i 7 klasse på Hulvej og dyrker selv gymnastik på junior nord og på Hulvej. Jeg glæder mig til at have en masse sjov og leg på Jungle Ugler.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karl Brun Hansen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Karl. Jeg er 17 år og har gået til gymnastik i mange år, så jeg har god erfaring. Til dagligt arbejder jeg for tømrer firmaet A/S Nortvig
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maike de Boer Døssing
Beskrivelse
Mit navn er Maike, jeg er 14 år gammel og skal være hjælpeinstruktør på Springtroldene.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille, hovedsageligt på springhold, både på lokale hold i HOG og på landsdelshold.
Det er 3. år jeg skal være hjælpeinstruktør og jeg glæder mig til at lave gymnastik med en flok glade, aktive børn.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
maja kragh
Beskrivelse
Jeg hedder Maja og er 13 år gammel. Jeg har gået til gymnastik fra jeg var 2 år gammel. Det er mit første år som hjælpetræner. Jeg elsker børn, og glæder mig til at komme i gang.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Illemann
Beskrivelse
Jeg hedder Maria og går i 7C på Hovedgård skole. Jeg er en glad og smilende pige, med god humor. Jeg elsker bøger især Harry Potter, desuden spiller jeg tværfløjte i spilopperne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathias A. Dalsgaard
Beskrivelse
Jeg hedder Mathias. Jeg er 12 år og går i 7. Klasse på Hovedgård Skole.
Det er mit først år som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig til at komme igang. Jeg skal på kursus på Elbæk Efterskole som hjælpeinstruktør til september. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år og i år skal jeg gå på Juniorholdet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Michael Boye
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Søren Gejl Mølgaard
Beskrivelse
Jeg hedder Søren Gejl Mølgaard og jeg er 12 år gammel. Jeg går i 6. klasse på Hovedgård Skole. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år og er vild med springgymnastik. Jeg går til gymnastik på DGI´s "Powerhold" og spiller også fodbold i min fritid. Det er min første sæson som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig rigtig meget til nogle sjove gymnastiktimer sammen med jer.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Banner